2013. szept. 20.

Írói helyzet jelentés

Sziasztok!
A nyaram elmúlt, a kedvem romlott és az ihletem is elhagyott. Elment nyaralni. Jelenleg próbálok a heti megjelenésekre gyúrni. Milyen extrát akartok? Gyilkosságot? Csalást? Drogot? Prostitúciót? Politikát? Üldözést? Nevezzétek meg és bele teszem.
Leah

9 megjegyzés:

 1. szia nagyon szeretem a blogod én személy szerint annyira nem szeretem ha túl van pörgetve a történet mert nekem néhány ilyen annyira valótlannak tűnik és így elveszti a történet a varázsát :)) szerintem a csalás, a drog vagy még a gyilkosság az ami belefér :) de ez tényleg csak az én véleményem :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is reálisnak kéne maradni azért valamennyire a valósághoz. Nem kéne mindennek olyan pikk-pakknak lennie. Már dolgozik a fejemben, köszi, hogy írtál! :)

   Törlés
 2. Szia! Megint én! :P
  Hát én nem is tudom...minegyik jól hangzik,de a politikát és a drogosat ne rakd bele.A többi közül nem tudok választani. Prostitúciós történetet még nem olvastam,és kíváncsian várnám,hogy hogyan fűznéd bele,de a gyilkossági story se hangzik rosszul,mint ahogy egy csalássos és üldözéses. Ez az én magán véleményem. Túl jó alternatívákat adtál meg (vagy miket). :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Megint te! :D
   Hahaha! Még ki kell dolgozni a dolgokat! :D
   Köszi, hogy írtál!

   Törlés
 3. Eltudom kepzelnii mennyit torheted a fejed h mit tudjal irni egy ilyen hosszu es nagyon jo tortenet folytatasanak. A csalast nem tudom bele kepzelnii mert (szerintem) Liam nem olyan aki megcsalja a baratnojet agy esetleg ha nem is ok hanem natieknal az ugy mar mas lenne:)
  Amit szivesen olvasnek en de n tudom h masok milyennek gondoljak egy elrablast vagy h megeroszakolnak valakit remelem erted. Egy kicsit perverz a fantaziam de en ezt olvasnam szivesen:)) En csk mondtam egy velemenyt de azt raksz bele amit csak szeretnel;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Végre valaki, aki egyet ért velem!

   Törlés
  2. Remelem valamiben tudtam segitenii neked:)
   es siess a kovivel kerlek!! ;)

   Törlés
 4. Nekem az üldözés jönne be a legjobban.
  Igaz hogy ez nincs a példák közt de ami még bele mehetne ,az elrablás.
  Nem akarom nehezíteni ezzel is a dolgodat , gondolom e nélkül is elégé az, hisz az íráson kívűl biztos van más dolgod (suli/munka és egyéb)
  Amugy nagyon jó eddig a történet, csak így tovább ;)

  VálaszTörlés