2013. okt. 2.

Játék

27. fejezet


 - Én még sosem csináltam mosógépen! - Louis egyáltalán nem törődött azzal, hogy nem csak mi vagyunk az étteremben. Csak egy pincér volt a bárpultban, aki minket szolgált ki, de azért mégis...
 - Louis! - Csapott a vállára Eleanor. Harry és Liam kétfelé dőltek a röhögéstől, de hiába kezdett Louis viccesen, ez mindenki másra is igaz volt.
 - Még sosem festettem a hajamat kékre - vont vállat Eleanor. Nati és én ittunk csak.
 - Még tavaly nyáron Riminiben - magyarázta Nati Harry érdeklődő pillantására.
 - Nati haját teljesen szőkére szívta a nap, az enyémet pedig leszívtuk, hogy befogja a festék. Pár mosás után lekezdett lilulni, majd szürkülni. Vicces volt - magyaráztam én is.
 - Muszáj erről majd fényképet mutatnotok! - Pislogott nagyra nyílt szemekkel Liam. Megpaskoltam az arcát, majd Harryre néztem, mert ő jött.
 - Hmm... Mit nem csináltam még? - gondolkodott hangosan. - Még nem csókolóztam az Eiffel-torony tetején.
 Nati és rajtam kívül mindenki ivott.
 - Hmm... - Nem tudtam megállni mocorgás nélkül. Fészkelődtem a gondolatra, hogy Liam a föld egyik legelhíresültebb romantikus helyen csókolózott valaki mással.
 Nati Harry füléhez hajolva mondott neki valamit, ezért inkább eltereltem a gondolataimat a kényes téma felől. - Nem sugdolózni kell! Hangosan! - Louis bekapcsolódott a nagy hangjával és ő is buzdította Natit.
 - Még sosem kérték meg a kezem. - A koktéljával játszott az asztalon és nem nézett Harryre.  Liam, Harry és Louis kortyoltak, de mi lányok kimaradtunk.
 - Megnézhetitek róla az interjút az interneten! - Kacsintott Louis Natira.
 - De abban nekem nem kérték meg a kezem! - Csapott az asztalra játékból Harry.
 - Hát akkor ki akarta a te kezed? - Kérdeztem előre dőlve. Sejtettem, hogy valahol ebben poén van.
 - Hát nem egy bulin találtam magamat térdelő lányok előtt. - Arcán perverz vigyor szélesedett el.
 - Harry! - Nevetett fel Eleanor és mindenki vele nevetett.
 - Én még sosem láttam meztelenül Harryt! - Vigyorogva Nati szemébe fúrtam a szemeimet, mire ő pirulva kortyolt a poharából. Liam és Louis is ittak, mire csak röhögve dőltem hátra a székemben.
 - Nem annyira vicces, mikor mindig arra kelsz, hogy Harry meztelenül járkál a turnébuszon - pislogott nagyokat Liam, mintha a jelenetet akarta volna kipislogni a szeméből.
 - Jól van, nagyfiú, most te jössz. - Fölemeltem a poharamat és Liam felé fordultam.
 - Én még soha, de soha, de soha sem... - Vett egy mély levegőt és én megbabonázva vártam a szavait. - ...gyújtottam illatosított gyertyákat a fürdőszobában.
 Kirobbant a röhögés és mindenki ivott.
 - Aaa! Milyen romantikus! - jártatta körbe a tekintetét mindenkin Nati.
 Lassan, de biztosan haladtunk körbe-körbe. Voltak egyszerűbbek a dohányzás, tetováltatás téren, de voltak olyanok is, mint a nyilvános parkban szexelni vagy nudizni egy tömött strandon. Minden egyes kijelentést több perces nevetés követett, de nem szóltak ránk, hogy túl hangosak vagyunk.
 Liam egész játék alatt a kezét a combomon tartotta, én pedig úgy kapaszkodtam a bicepszébe, mintha mentőöv lenne. Akadály mentesen tudtunk inni, és még a testi kapcsolatot sem kellett megszüntetnünk.
 Louis hirtelen felindulásból két bónusz kört is beiktatott, mondván, hogy lassan fogy az italunk és tequilát itatott velünk. Az én poharam tartalma túl sokára fogyott el, mert folyton olyanok jöttek, amik rám is igazak voltak, de mire én kivégeztem a sajátomat, Nati már a harmadik pohár végénél járt, nem úgy mint Liam, akinek csak a másfél pohárja volt üres. De a sör hol tud annyira ütni?
 - Nem megyünk föl? - Kérdeztem Liam fülébe suttogva, már amennyire spicces állapotban a suttogás megközelíthető.
 Elköszöntünk a többiektől, és átkarolta a derekamat, míg a lépcsőhöz értünk. Egymást pisszegtük le, én meg a korlátba kapaszkodva másztam felfelé a lépcsőn. Enyhén imbolygott a talaj és még mindig alig bírtam megállni a röhögcsélést, de tudtam, hogy merre haladunk. Liam a vállamra hajtotta az állát és szorosan átölelt, így vicces pingvin-járásban tettük meg az utat. Elsőre kinyitottam a szobám ajtaját, ami önbizonyítást nyert, hogy nem részeg vagyok, csak spicces.
 Az ajtó becsukódott mögöttünk, de mivel Liam nem engedett el, nem értem el a kapcsolót. Egy határozott mozdulattal maga felé fordított, mire nekem egy halk sikkantás hagyta el a számat, amit kuncogás követett.
 - Na hogy érezted magadat? - kérdezte Liam az ablakon keresztül beszűrődő kinti fényben halványan csillogó szemekkel.
 - Nagyon jól. - Kezeimet a nyaka köré fontam és a mellkasának dőltem. Még egy lépést sem tettünk a szoba belseje felé. - Ma sem vettél ki szobát magadnak. - Nem kérdeztem, hanem kijelentettem. Ő meg helyeslően hümmögött.
 - Jobban szeretnél egyedül lenni? - kérdezte a kezeit végig vezetve a két oldalamon és a csípőmön nyugtatta őket.
 - Szeretnéd kiélvezni a vendégszeretetemet? - Ujjaimat végig futtattam a haján.
 - Egész nap másra sem tudtam gondolni. - Ajkai rátaláltak az enyémre és a kezdetben édes és kedves csók végül éhessé és követelőzővé vált.
 Valahogy elvergődtünk lámpa nélkül az ágyig bukfencek nélkül. Ujjai fürgén kigombolták a blúzomat út közben, majd a földre csúszott. Áthúztam a fején a fehér pólót, és kicsit túl vehemens lehettem, mert hallottam pár cérnát szakadni. Ajkain mosoly játszott, mikor az enyémhez értek. A cipőmre nem emlékszem, hogy mikor vettem le őket, de mikor Liam a szoknyámat tolta le a bokámig, végig simítva a lábamat az útja során, már biztos, hogy nem volt rajtam. Fölfelé néhol csókot lehelt a combomra, amitől térdeim megremegtek. Az ő nadrágja is hamar távozott, majd az ágy puha takarói közé kerültünk. Míg nyelveint vehemens harcot folytattak a dominanciáért, ujjai gyengéden fedezték fel minden domborulatát és mélyedését a testemnek. Az én ujjaim a bicepszein simítottak végig, ahonnan áttértek a felsőtestére. Körmeimmel csak játékosan végigkarmoltam a hátán, ami még biztos nem hagy nyomot, mire egy morgás hagyta el a száját. Ajkaival végig csókolta az állam vonalát, majd a kulcscsontomnál beszívta az érzékennyé vált bőrömet. Nem lett volna olyan testfelületem, ami jelenleg ne lett volna érzékeny az érintésétől és a közelségétől.

Akartok valamit, ami belemegy a részletekbe is? Csak mert senki nem írt semmit. Pedig naponta 70en kattintotok ide. Egy "bú" igazán jól esne. 

14 megjegyzés:

  1. Uj olvasoo aki egesz nyaron a blogod kereste, es vegre megtalaltaaa(:
    Es csak mert kerted: Bú.
    Es komolyan: imadom a blogod. egyedi es izgalmas, es nem kiszamithato mint a tobbi. Tenyleg egesz nyaron ezt a blogot kerestem.. :D meg regebben elolvastam az elejet, megtetszett, csak nem mentettem el.. ne tudd meg mennyit sikitottam, amikor vegre tok veletlenul megtalaltam:D
    Varom a folytatast ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát örülök, hogy ismét köreinkben vagy! :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett ez a rész is imádooooommm.... :-) részletek is lehetnek. :-) siess a kövivel már ngyon várom. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy imádod. Mást nem lehet kívánni! :D

      Törlés
  3. Nagyon szuper lett, tetszett :D legyenek részletek is :D siess a kövivel,már alig várom :33 *.* xoxo

    VálaszTörlés
  4. Hellóóóka, egyszerűen csodálatos milyen jókat tudsz írni .Nekem nagyon tettszik, főleg hogy Liamről szól mert nekem is ő a kedvencem <33 :DD
    gyorsan ird meg a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan kevés blog van, ami róla szól! :( Kicsit kiábrándító, de én itt vagyok, hogy emeljem a létszámot! :D

      Törlés
  5. Mar annyira vartam es meghoztad:) koszonom!!! Tetszik de naguon tetszik. Remelem h tudod hoznii minel hamarabba a kovetkezo reszt

    VálaszTörlés
  6. Imááádom<3 részletekeeet!:))

    VálaszTörlés
  7. Bú.
    Na de a viccet félretéve, nagyon jó rész volt ez is , ugyanúgy mint az összes többi, én személy szerint azt mondom, hogy legyenek benne részletek mert eszméletlen jól le tudod írni ezeket! :)
    Én nem vagyok egy nagy blog olvasó, csak a tiédet olvasom! Ez a történet nagyon megfogott és mindig alig várom a folytatását! :) Csak így tovább!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösz a bú-t! :D
      Tudom, hogy eszméletlen jól tudom írni, a te szavaiddal élve, de még így gépen keresztül, álnéven keresztül is belepirulok a gondolatba. :$

      Törlés