2013. máj. 11.

Nem kívánt vendég

Élvezzétek! :)

18. fejezet

 - Liam! - Szóltam utána a folyosóra lépve, de mivel telefont tartott a füléhez, ezért csak a mutatóujját felemelve jelezte, hogy maradjak csöndben.
 Mivel nem úgy tűnt, hogy még nem akarja letenni a telefont, és a szemeivel se nézett felém, ezért a folyosó falának dőltem és a tabletembe merültem. Megnéztem a vendéglistát, hogy hány jegy kelt el (az összes amúgy) és nézegettem a különböző részlegek visszajelzéseit. Mindegyik zöld volt, ami azt jelentette, hogy semmi fennakadás nem történt. Amúgy roppant egyszerű a kezelése. Zöld jelzi az "oké"-t, a semmilyen "feldolgozás alatt", a piros pedig valami hibát jelent.
 Szintről szintre végignéztem a nézőtérhez kapcsolódó területeket, mert van, amikor kihagynak egy-egy helyiséget. Senkinek nincs kedve, meg lépcső és hiszti, ráadásul az ellenőrzés csak részleges, van, amikor nem jut arra idő, hogy mindent leellenőrizzenek. A színpad és a földszinti nézőtér előrébb van a listán.
 Csak a mutatóujjammal bökdöstem a készüléket, de annyira nem figyeltem, hogy Liam közelsége fel sem tűnt.
 - Megcsókolhatlak? - Kérdezte szinte a nyakamba lehelve. Felnéztem a készülékből, és Ő ott támasztotta a falat mellettem egy kézzel, a testével körülzárta az enyémhez. Közelségétől görcsbe rándult a gyomrom és szinte remegtem. Nem értettem, hogy hogyan került ilyen közel hozzám anélkül, hogy észrevettem volna... Talán még mindig el vagyok varázsolva egy kicsit a tegnapi randi miatt.
 - Miért kell megkérdezni? - Kérdeztem az ajkaira pillantva, majd vissza a szemébe.
 Válaszomon csak mosolygott, majd közelebb hajolt és édes csókot adott. Az egyik kezemmel a tabletet szorítottam a hasamhoz, a másikkal viszont átkaroltam a nyakát. Az ő keze lecsúszott a falról és átkarolta a derekamat. A hátam a falhoz simult és a mellkasa az enyémhez ért.
 A nyelvével végig simított az alsó ajkamon, mire én mit sem törődve a körülöttünk futkosó emberekkel utat engedtem neki. Tudtam, hogy azok, akik itt dolgoznak hozzá vannak szokva az ilyen jelenségekhez, mert minden eseményen találni egy párt, akik a folyosó egyik eldugott szegletében nyalják egymást, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek az egyik fél.
 Finom nyelvcsatát vívtunk egymással ízlelgetve a másikat. Nem volt ebben semmi vadság, csak kíváncsiság és a felfedezés izgalma.
 - Menjetek szobára! - Üvöltötte egyszerre Louis és Zayn párosa, mire a csókunk hirtelen félbe szakadt, én pedig pirulva kaptam a fejemet a srácok felé. Ők félig kilógva az ajtón cuppogó hangokat adtak ki és általuk szexuálisnak vélt mozdulatokat tettek.
 - Nem is tudtam, hogy sztriptízelést is vállalsz - jött ki mellette Nati. Louis egyből abbahagyta a táncolást és csak döbbentnek tűnő arccal nézett a barátnőmre. Zayn is abbahagyta a táncikálását, de ő vigyorogva jártatta a szemét Louis és a hozzám közeledő Nati között.
 - Adi, dolgunk van! - Állt meg előttem feszülten és a szemeit kidüllesztve próbált rávenni, hogy szétváljunk Liammel.
 - Nekünk úgy is be kell melegítenünk - fordult felém Liam, és le tudtam olvasni az arcáról, hogy észrevette Nati arckifejezését. Adott gy puszit az arcomra, majd a srácokhoz indult.
 A csóktól még mindig bizsergett a szám, de amint beért az öltözőbe megráztam magamat, és az aggódó Nati felé fordultam.
 - Mi történt? - Kérdeztem mit sem sejtve.
 - Láttad a VIP listát? - Kérdezte ingerülten, majd a tabletjét nyomogatta olyan erővel, hogy azt hittem keresztül üt azon a szegény gépen.
 - Mit kellett volna látnom rajta? - Kérdeztem közelebb hajolva hozzá. Ujjával egy névre mutatott, ami eddig nem is keltette fel az érdeklődésemet. - RACHEL?! - Nyikkantam meg levegő után kapkodva. Most már értelmet nyert Nati viselkedése is.
 - Apucinak sok a pénze - morogta fogát vicsorgatva Nati.
 - Oké - vettem egy nagy levegőt becsukott szemmel. - Profin kell viselkednünk - utasítottam Natit. - Nem engedhetjük, hogy befolyásoljanak minket a személyes indíttatásaink. - Részben azért magamat is próbáltam meggyőzni, hogy ne cselekedjek valamit a bekövetkező esemény ellen. Például ne töröljem e ki véletlenül a nevét.. Nagy volt a kísértés...
 - Nagy levegő! - Szívtam be az orromon keresztül, és mutattam Natinak, hogy kövesse a példámat. - És kifúj! - Az összes levegőt kipréseltem magamból és Nati is úgy látszott kicsit nyugodtabb lett.
 - Készülj fel! - Suttogta Nati mellettem, ahogy a távolabbik sarok felé nézett. - Nagy levegő! - Suttogta magának, majd arcára varázsolta a profi maszkot. Én is vettem még egy mély levegőt, majd az érkező VIP vendég felé fordultam egy hasonló érzelem mentes maszkkal, mint ami Nati arcán is pihent.
 Rachel a tűsarkain tipegett, egy barátnője követte és az egyik biztonsági őrünk kísérte őket.
 - Ms Fisher - köszöntöttem hűvös hangon. - Erre tessék!
 Bevezettük az öltözőbe őt és a talpnyalóját, miközben ő a kifogásolható munkaerőt ócsárolta, és azt hangoztatta, hogy ennél sokkal jobb fogadtatást kapott a Justin Bieber koncerten. Összeszorítottam a fogaimat, hogy ne csússzon ki egy szó sem a számon, majd bekopogtam és benyitottam az öltözőbe. Harry éppen a sminkes székben ült, a többi fiú pedig a tükörben igazgatta a haját.
 - Ms Fisher egy újabb VIP vendég - közöltem a srácokkal, még mielőtt megszólalhattak volna. Eleanor az egyik kanapén a telefonjába merült, míg Rachel a srácokhoz tipegett és nyávogós hangján bemutatkozott nekik, meg elmondta, hogy mennyire szereti őket. A barátnőjére pedig gyilkos pillantást vetett, mikor megvallotta, hogy mennyire kedveli Harryt.
 A srácok ugyan úgy viselkedtek vele, mint az eddigi vendégekkel. Fényképezkedtek, aláírást adtak a dekoltázsára (igen, a dekoltázsára, mert az a rongydarab, ami póló gyanánt szolgált a köldökéig ki volt vágva).
 Nati és én is végig asszisztáltuk a programot, mivel ide voltunk beosztva és ez volt a munkánk. Nem hagyhattuk el az öltözőt csak azért, mert a fülünk már sajgott a nyávogásától... Szerencsére tudtunk viselkedni és uralkodni az indulatainkon. Natira legyen mondva, nem ugrott rá a csajra, mikor az beletúrt a göndör fürtjeibe, majd egy cuppanós puszit adott az arcára, és azt visszakövetelte, mikor a vaku villant.
 Én is csak tűrtem, ahogy Rachel Liamhez simulva fonta körbe a karjaival, mint egy futó inda, míg a kép elkészült.
 Fogalmam sincs, hogy a srácoknak honnan volt ennyi lélekjelenlétük és hogy szinte mindenre igent mondtak, amit csak kért. Nem csodálom, hiszen a rajongóikért élnek, de nekem ez akkor is soknak tűnt. Hiszen van egy határ, nem?
 Niallal és Zaynel való közös képén két oldalról kért tőlük puszit. A talpnyalója minden pillanatot megörökített, még azokat is, mikor a srácok nem pózoltak. Louis csak grimaszolt a közös képükön, mire elmosolyodtam. Ő így mutatta ki a nemtetszését a csaj iránt. Mikor megláttam grimaszt, majdnem elröhögtem magamat. Liam észre is vette, hogy megrázkódom a visszafojtott nevetéstől, és küldött egy szívmelengető mosolyt, majd rám kacsintott.
 Rachelnek még volt ahhoz is pofája, hogy lehuppanjon Eleanor mellé és elkezdjen csacsogni a divatról. Kérdezte a véleményét is pár dologról, de esélyt sem adott neki a válaszolási lehetőségre. Annyira tenyérbemászó volt, hogy viszketett a tenyerem egy pofonra...
 El segélykérő pillantást küldött felénk, így cselekedtem.
 - Elnézést kisasszony, de a bandának fel kell készülnie az előadásra. Meg kell kérnem, hogy távozzon az öltözőből és foglalja el a helyét a nézőtéren. - Udvarias voltam, amennyire csak tőlem telt.
 - Nem látod, hogy éppen beszélgetünk az új legjobb barátnőmmel? - Rikácsolta sértett hangnemben.
 - Kérem fáradjon velem - szólalt meg Bob, a biztonsági őrünk, aki idekísérte őket. Pofákat vágva bár, de végül sikerült elhagynia az öltözőt.
 - Hála a jó égnek! - Törölte le a láthatatlan izzadság cseppeket Nati a homlokáról és a falnak dőlve hátra hajtotta a fejét.
 - Ő volt az a Rachel? A csak a sulitokból? - Kérdezte Liam.
 - Ühüm - bólogattam és próbáltam felidézni, hogy mikor is hoztuk szóba neki. Nagyon régen lehetett és csodálkoztam, hogy emlékszik rá.
 - Nos, soha többé nem akarok vele találkozni - jelentette ki Niall egy répát rágcsálva a kanapén és közben maga köré fonta azt a kezét, amivel nem a répát tartotta. - Rossz érzést keltett bennem.
 - Teljesen tönkretette a belőtt hajamat! - Tette hozzá Harry a tükörképével szemezve, míg a kárt próbálta helyrehozni.
 - Csak összeborzolod és oldalra hajtod - forgatta a szemeit Zayn.
 Louis El mellé ült a kanapén és privát beszélgetést folytattak, majd megölelték egymást.
 - Még 30 perc, és ti jöttök! - Jelent meg az ajtóban az egyik kolléga, majd el is tűnt.
 A srácok még egy alapos tükörkép-vizsgálatot tartottak, majd a színpadra kerültek.

 Másnap suliba kellett mennünk Natival. Mit sem sejtve léptünk be a terembe, ahol az első óránk volt. Csak akkor jött elő újra az emlék, hogy Rachel is ott volt a koncerten, mikor megláttam őt egy csoport lány gyűrűjében. Azután, hogy eltávozott az öltözőből, majd a srácok elfoglalták a színpadot tök jól elvoltunk Ellel és a sminkesükkel Louval. Az ő lányára szokott vigyázni Harry, akiről milliónyi kép volt a csaj telefonján, de egy élmény volt még nézni is a kis cuki fejét. Eleanorral számot cseréltünk és habár ő visszautazott a főiskolájának a városába, megbeszéltük, hogy majd beszélünk még. A koncertet ugyan úgy élveztük, mint az előzőt.
 Rachel az iPadján mutogatta a képeket, amit a mellette álló (mert senki nem ülhetett mellé) csaj készített. A nevét nem is tudtam pontosan, de olyan büszkén düllesztette ki a nemlétező melleit, mintha arany medált nyert volna az olimpián.
 - És mikor ez a kép készült - mutatott a Harryvel közös képére -, csak azért nem a számon landolt a csók, mert Pati éppen akkor szólt, hogy fényképez.
 Nati keze ökölbe szorult mellettem, de odavonszoltam egy padhoz és letoltam egy székre. Én elfoglaltam a mellette lévő széket, de majdnem felpattantam, mikor Rachel újra kinyitotta a száját.
 - Liam is irtó cuki volt! - Rachel lapozott egyet a képernyőn és a kép váltott. - Nem látszódik, de éppen a fenekemet fogta!
 - Nem, nem fogta - morogtam összeszorított fogakkal, de senki nem hallotta Natin kívül, mert mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Rachelnek nyáladzanak a képeken.
 - Esküszöm... - morogta mellettem Nati.
 - Tudom... - morogtam vissza.
 Szemeinkből sütött az indulat és a méreg felpumpálta a pulzusunkat is, de valami átragadhatott ránk a srácok viselkedéséből, mert a seggünkön maradtunk és szó nélkül tűrtünk.
 Marha nehéz volt megállni, de sikerült.

Amennyiben szeretnétek becsatlakozni valamilyen módon a történet folytatásába, hagyhattok a megjegyzésekben tippeket, szavakat, random helyeket, tárgyakat... ami csak az eszetekbe jut. Megpróbálom majd őket felhasználni, ha passzolnak. ;)

8 megjegyzés:

  1. Húúú ez irtó jó lett megint!
    Hát lehetne egy hirtelen csavar a történetben hogy még izgalmasabb legyen.
    Nem azt mondom hogy nem izgalmas a történet mert nagyon perfect.
    De ha nem tetszik az ötletem nem kell bele rakknod csak felvetettem hátha tetszene.
    Kitti~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      Lesz benne csavar, csak még nem tudom eldönteni, hogy mivel sokkoljalak benneteket. :D
      Köszi, hogy részt vettél a játékban! :)

      Törlés
  2. Hát imádtam ezt a részt is.! :)) Fantasztikussan csüröd-csavarod a sztorit. Amúgy ez a (liba) Rachel megjelenése jó volt. Az tetszett,hogy mindenkiből mit váltott ki. :) nő meg az is mikor Louis és Zayn megszakította Adi és Li csókját.! Élveztem! xD na és igen........talán én egy új szereplőt hoznék,aki össze jönne Liammel és kíváncsi lennék Adi érzéseire ês viselkedésére. Habár lehet,hogy ez nem igazán jó ötlet,de lehet hogy én így folytatnám.!. :)) Amúgy ez így is fantasztikus! :)) A te blogod a kedvencem. Olyan ez nekem,mint cigi......sose lehet meginni + leszokni róla. Sikerült egy újabb regény komment! :)) :D siess a kövivel. Amúgy Nem kell megfogadnod egy egyszerű lány ötletét! Siess a kövivel! :)) :D

    U.i.: akkor az jó,hogy fenomenálissan írsz. ??? (Elöző kommentemre céloztam!) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)
      A te ötleted egy kicsit elrugaszkodott és nem lenne szívem szétszakítani a tubicáimat egy ilyenért. Különben is, ha Liam egy újabb szereplőért elhagyná Leaht, előttem leírta volna magát. Meg tudnám írni, ha nagyon akarnám, de nem akarom. Haha. Azért köszi, hogy részt vettél a játékban! :)
      Remélem azért nem lesz káros hatással a szervezetedre! :)
      U.i.: Ezt pirulva, de elfogadom. :)

      Törlés
  3. szia nagyon tetszik a blogod :)) benne lennél egy cserében ? :) itt a blogom : http://yourloveismydrug1d.blogspot.hu/ :) kérlek nálam válaszolj ! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó rész lett ez is! És imádom ezt a játékot, én szavakat szeretnék mondani! Szóval: kecske, szemöldök, fogtündér, beton, körömlak és csavarhúzó. Kíváncsi vagyok, hogy hány szót tudsz ebből belerakni, de legutóbb is remekül megoldottad a feladatot! Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszik neked és részt veszel benne! :D A szavaidat felírtam és majd belecsempészem a történetbe. Nem biztos, hogy egy fejezetben lesz benne mind, de meglátjuk. :)
      Köszönöm szépen! :)

      Törlés